Спілка геологів України взяла участь у виїзному засіданні Трейд-клубу

< Повернутися

18 вересня 2019, 16:30

Міжнародний Трейд-клуб, який об'єднує більше 60 дипломатичних і торговельних представників зарубіжних посольств в Україні, вже традиційно провів виїзне засідання. Цього разу зустріч відбулася у приміщенні Київської обласної Торгово-Промислової палати (ТПП) України в гостинному місті Біла Церква.


Цікавою і змістовною була зустріч з керівництвом Київської обласної Торгово-промислової палати, де було представлено презентацію економічного та промислового потенціалу Білої Церкви та інфраструктурних проектів міста, презентація Технопарку, проектів Фонду Василя Хмельницького, що створений для підтримки проектів у галузях освіти та економіки.

В рамках заходів виїзного засідання Торгово-промислової палати до м. Біла Церка учасники делегації відвідали сучасне інноваційне виробниче підприємство ТОВ «Завод пакувального обладнання Термо-Пак». Високоякісне пакувальне обладнання від "Термо-Пак" отримало широке застосування у багатьох сферах виробництва товарів народного споживання і експортує продукцію до 22 країн світу.

Цікавою стала поїздка до Державного дендрологічного парку «Олександрія» НАН України. Парк розташований на північно-західній околиці міста Біла Церква, за 80 км на південь від Києва у північно-східній частині Правобережного лісостепу. Це найбільший (400га) архітектурно оформлений ландшафтний парк в України!

Дякуємо за прекрасну організацію заходу керівництву Київської обласної ТПП України та виконавчому секретарю Міжнародного трейд-клубу в Україні Олександру Ванідовському.

Фото О. Кондратенка