Спілка геологів України та Інститут професійного розвитку «НАДРА» запрошують на навчання

< Повернутися

03 січня 2005, 11:36

У 2005 році розпочав діяльність Приватний вищий навчальний заклад післядипломної освіти «Інститут професійного розвитку «Надра».


Виходячи з принципів постійного зростання і вдосконалення професійного рівня працівників геологічної галузі правління ЗАТ «Концерн Надра» ухвалило створити Приватний вищий навчальний заклад післядипломної освіти «Інститут професійного розвитку «Надра», реорганізувавши ЗАТ «Інститут прикладної геофізики», заснований 1996 р. Концерном Надра спільно з Інститутом геофізики ім. С.І.Субботіна НАН України.

Необхідність створення такого інституту обумовлена потребою вдосконалення в Україні системи постійного неперервного навчання і підвищення кваліфікації фахівців, які б володіли сучасними методами та технологіями, що впроваджуються останнім часом у галузі геолого-геофізичних досліджень на нафту й газ.

Інститут професійного розвитку «Надра» покликаний здійснювати підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців за відповідними освітньо-кваліфікаційними рівнями; організовувати науково-практичні семінари та конференції.