Лекція Імре Сілагі, AAPG

< Повернутися

13 вересня 2019, 10:48

12 вересня 2019 р. у приміщенні Міжнародного хабу природних ресурсів TUTKOVSKY відбулась лекція Імре Сілагі (університет Етвос-Лоран Будапешта, ААPG) Practices of Exploration Project Economic Evaluations (Практика економічної оцінки розвідувальних проєктів) за сприяння ГО «Спілка геологів України», партнера Американської асоціації нафтових геологів ААPG та Навчально-наукового інституту «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка


Імре Сілагі – геологорозвідник та нафтовий економіст із 19-річним досвідом управління нафтовим бізнесом.

Він має магістрський ступінь з геології університету Етвос Лоран, Будапешт та ступінь МВА (фінанси) (Будапештський університет технологій та економіки).

До того, як приєднатися до нафтової промисловості в 1999 році, Iмре працював у розвідці корисних копалин та в галузі ГІС технологій.

У період з 1999 по 2017 рік він займав різні керівні та консультативні посади відділу E&P угорського нафтогазового комплексу MOL.

Його ключові посади: директор з розвідки MOL (2000-2005), Керуючий директор MOL Oman (2006-2009), Головний геолог (2015-2017).

На даний час Імре працює головним консультантом з питань нафтової геології і георозвідки в університеті Етвос-Лоран, Будапешт.

Має досвід ґрунтовних досліджень з оцінки перспектив та резервів, економіки розвідки, ризиків оцінювання невизначеності та з управління портфелем проектів розвідки, має значний досвід в галузі.

Декілька років тому Імре був керівником команди-переможниці студентських змагань Imperial Barrel Award (AAPG), входив до журі цього конкурсу.

11 вересня Імре прочитав лекцію для студентів та викладачів Навчально-наукового інституту «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка» Interpretation of Petroleum Play Common Risk Segment Maps (Інтерпретація карт ризиків нафтогазоносних структур (плеїв)).