Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
04 липня 2019, 11:20 Участь у круглому столі «АУАБІ – бізнес адвокат, міст дружби, партнерства та співпраці між українськими та арабськими діловими колами»
Представники ГО Спілка геологів України взяли участь у круглому стіл: "АУАБІ- бізнес адвокат, міст дружби, партнерства та співпраці між українськими та арабськими діловими колами", що відбувся у Національній спілці журналістів України


27 червня 2019, 16:42 Круглий стіл з обговорення заходів, що сприятимуть збільшенню обсягів використання шлаків меткомбінатів і ТЕС як замінників природних мінеральних матеріалів у будівництві
За підсумками засідання планується схвалити рекомендації по заходам що забезпечать збільшення застосування техногенних відходів у якості техногенних матеріалів із подальшим внесенням до проекту національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України 2020 - 2025 рр. (НПД)

21 червня 2019, 17:33 Засідання «Клубу імені академіка В.І. Вернадського»
Місце проведення: приміщення Інституту геології КНУ імені Тараса Шевченка – зал засідання Вченої ради, аудиторія імені В.І. Вернадського, Геологічний музей (Київ, вул. Васильківська, 90).

21 червня 2019, 16:32 Пам’яті Леоніда Станіславовича Галецького
Леонід Станіславович Галецький – визначний металогеніст, доктор геолого-мінералогічних наук, професор, головний геолог Мінгеології УСРС, директор державного геологічного підприємства «Геопрогноз», завідувач відділу геології корисних копалин Інституту геологічних наук НАН України, академік Академії гірничих наук України, академік Української екологічної академії, член-кореспондент Міжнародної академії наук Євразії, лауреат Державної премії УРСР та Державної премії СРСР. «Він жив з Україною в серці, і любив її понад усе». Так написав про Леоніда Станіславовича Галецького його добрий та щирий друг Walter Stunder, президент канадійської компанії Aurora Pacific.

17 червня 2019, 10:24 Практичні результати роботи шкільного гуртка «Цікава геологія»
Протягом трьох років у столичній гімназії №143 активно працює гурток «Цікава геологія». Керівник – Наталія Зиновіївна Омельченко. Спілка геологів України підтримує роботу гуртка, допомагає у створенні та поповненні колекцій мінералів, гірських порід та палеонтологічних зразків.

[1]  «  9   10   11   12   13   14   15  »  [36]