Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
26 липня 2020, 09:14 Презенетація проєкту ENGIE на зустрічі Жіночого енергетичного клубу України
23 липня 2020 р. проєкт ENGIE був представлений під час зустрічі Жіночого енергетичного клубу України Ганною Лівенцевою


21 липня 2020, 11:40 Участь ГО «Спілка геологів України» в онлайн-засіданні Технічного Комітету зі стандартизації водневих технологій
Громадська організація «Спілка геологів України», в особі його вченого секретаря, взяла участь в онлайн-зборах повноважних представників організацій-членів Технічного Комітету зі стандартизації водневих технологій.

13 березня 2020, 16:32 Тренінг з фандрайзингу
Голова правління ГО «Спілка геологів України» Ганна Лівенцева навчалась прийомам фандрайзингу під час дводенного тренінгу, який організував Жіночий енергетичний клуб України.

25 лютого 2020, 09:11 Участь ГО «Спілка геологів України» у роботі комітету з водневої енергетики
Громадська організація «Спілка геологів України», в особі його вченого секретаря, взяла участь у роботі комітету з водневої енергетики, що складається з представників галузевих та наукових організацій.

13 лютого 2020, 17:32 На шляху до раціонального використання ресурсів та збереження екосистем
Цього тижня ми взяли участь у спеціальній нараді з представниками громадської ради при Мінекоенерго, інших громадських організацій та керівниками структурних підрозділів Міністерства енергетики та захисту довкілля.

[1]  «  4   5   6   7   8   9   10  »  [35]